NICOLAE ȘERBAN candidatul USL Mehedinți la Senatul României pe Colegiul 1: „Nu m-am îmbogățit din politică, am ceea ce mi trebuie din meseria de avocat”

Nicolae Șerban,  candidatul USL Mehedinți la Senatul României, pe Colegiul 1,  a declarat că s-a implicat în politică din anul 1990, ca membru al PSD, social democrat convins de atunci și până în prezent. “Prima funcție publică, am obținut-o,  în anul 2001, după 11 ani de activitate. Am fost onorat să fiu consilier prezidențial pe probleme juridice pentru președintele Ion Iliescu, am fost ministru,  secretar de stat, senator,  europarlamentar.

Nu m-am îmbogățit din politică. Din punct de vedere financiar am ceea ce-mi trebuie, sunt avocat, în București, unde există 10.000 de avocați,  iar concurența, este mare. Dacă ai o carte de vizită în profesie, ești bine pregătit, conduita personală înseamnă onestitate, respecți angajamentele,  ai succes. Dacă ai succes, financiar stai bine. Totul ține de profesionalism, de seriozitate, de conduita personală care pentru mine înseamnă onestitate, chiar daca repet acest lucru, onestitatea, integritatea sunt principii de viață. Nu am fost nicidată implicat în vreun scandal de corupție, sau de fraudă.

Vreau să-i reprezint pe mehedințeni, în Parlamentul României, că sunt din Severin, din Orșova, din Podeni, Cireșu, Godeanu, Bâlvănești, Breznița de Ocol, Șișești, Ilovăț, Ilovița, Malovăț, Izvoru Bârzii, Eșelnița, Dubova sau  Svinița.

Știu cum să fac acest lucru, cunosc exact procedurile, am fost vicelider al Grupului PSD din Senatul României, când lider era Ion Iliescu,  de a-i reprezenta, de a le susține interesele în  Senatul României. Am experiență, știu că pot să să fac acest lucru foarte bine, am dovedit, de a lungul carierei mele că știu să onorez, un contract, un angajament.

Despre asta vorbim acum de asumarea unui contract, a unui angajament, eu le cer mehedințenilor încrederea de a mă mandata senator și mă angajez să respect, acest contract în Parlamentul României.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *