Nicolae Șerban candidatul USL Mehedinți pe Colegiul 1, Senat: Primul pas către realizarea „Autostrăzii Dunări” a fost făcut

Nicolae Șerban candidatul USL Mehedinți, pe Colegiul 1, Senat a declarat că” primul pas,  pentru proiectul meu,  “Autostrada Dunării”,  destinat mehedințenilor,  și, nu numai lor, a fost făcut.   Contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate al viitoarei autostrăzi, dintre Bucureşti şi Timişoara, a fost atribuit, de către Guvernul României. Studiul trebuie finalizat, în cel mult o jumătate de an, astfel ca,  după finalizarea acestuia să se treacă la pasul următor și anume demararea lucrărilor Autostrăzii.”

Autostrada va avea 520 de kilometrii iar costurile construcției sunt estimate la 2,6 miliarde de euro. Trebuie precizat că este vorba de întreaga distanță. dintre București și Timișoara, costurile de mai sus se referă la construcția întregii autostrăzi,  nu s-a făcut o estimare, încă pentru tronsonul Craiova-Timișoara, proiectul denumit de Nicolae Șerban, candidat al USL Mehedinți, pe Cplegiul 1, Senat ”Autostrada Dunării”.

One Comment:

  1. Ar fi frumos daca ar realiza tot ce a spus ca face!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *