Aroganța ucide

Aroganța ucide

Chiar la ora când se anunță noi recorduri tragice la bilanțul zilnic COVID19 (numărul de noi îmbolnăviri, numărul de internați la Terapie Intensivă, numărul de decese), Klaus Iohannis insistă să susțină că măsurile guvernamentale sunt eficiente și țin epidemia sub control. Iar românii continuă să moară. Cu cinism și aroganță, ni se spune că din cauza comunicării, din cauza ceții…
În același timp, Iohannis repetă obsesiv că măsurile s-au luat după consultarea specialiștilor și pe bază de informații științifice. Fără să arate vreun studiu și fără să indice informațiile. Despre specialiști… ne-am lămurit toți, de mult (masca, spirtul, încălzirea atmosferică etc.). „Specialiștii” o să facă legi începând de anul viitor și cu legile vor pune virusul la pământ… Cu această ocazie, Iohannis a spus că și vaccinuri (că sunt mai multe!) o să vină, dar tot de la anul. Doar alegerile parlamentare sunt urgente anul ăsta!
Ieri, am cerut public să se arate care sunt studiile științifice care justifică măsurile restrictive dispuse de guvern. În special cele privind școlile și piețele agro-alimentare. Azi, au cerut și alții. În mod firesc, un partid care s-a obișnuit în ultimii ani să fie atent la ceea ce spun și să promoveze pozițiile mele publice continuă inerțial să facă același lucru, în ciuda îndârjirii câtorva lideri mediocri și complexați.
Nu vă lăsați păcăliți de Frăția Neputinței. Dați o șansă patriotismului autentic, veniți alături de oameni cu principii și valori nenegociabile! Pentru #RomaniaSanatoasa, sub semnul #bradul, fiți alături de #echipa Liviu Pleșoianu – Șerban Nicolae în București, de candidații Partidului Ecologist Român – PER în toată țara! 🇷🇴❤️🌲
P.S. Sorin Grindeanu a avut decența să spună public că nu partidul său a fost primul ori singurul care a cerut studiile și informațiile științifice.