Economia de piață

Economia de piață

Deși, statistic, focarele principale de COVID19 sunt cu totul altele, guvernanții (și cei care îi susțin, complice, sub formă de opoziție leșinată!) au închis școlile, grădinițele și piețele agro-alimentare. A văzut cineva studiul științific care confirmă necesitatea unor asemenea măsuri? Există evidențiat undeva un număr semnificativ de îmbolnăviri generate de copiii („răspândaci” în limbajul unui nerod agresiv) care și-ar fi infectat părinții și bunicii?
 
Pe lege și pe elementare măsuri de protecție sanitară, este interzisă comercializarea produselor agro-alimentare în afara zonelor special amenajate (piețe!!), respectiv în zone care nu asigură protecția produselor comercializate și condiții de igienă corespunzătoare!
 
Apropo, i-a văzut cineva în ultima vreme pe Orban, Arafat, Tătaru, ori pe „specialiștii” care vor musai să lupte cu virusul în „linia întâi” din Parlament, prin vreo piață agro-alimentară?
 
#RomaniaSanatoasa se face cu sistem sanitar eficient și depolitizat, cu produse românești curate și cu educație! Noi îi susținem pe producătorii din România și produsele românești! Pentru #RomaniaSanatoasa, sub semnul #bradul, veniți alături de candidații Partidului Ecologist Român, alături de #echipa Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae pentru București!
 
Să mă scutescă ipocriții asociați Puterii care se declară ultragiați de aberațiile propriilor colegi. Schema „polițistul rău – polițistul gingaș”, de data asta, se măsoară în vieți distruse și sănătate afectată pentru foarte mulți români.